lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата.

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата.
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Времето ще е задоволително сполучливо, в случай че деликатно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у близките усещане, че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, в случай че просто не дремете на работното си място. Ако съумеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши дейности внезапно може да се извърнат против Вас, в случай че не сте деликатни към настроението на околните си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за в този момент заканите няма да Ви обиден. 

Телец

Постарайте се, да избегнете конфликтните обстановки в фамилния кръг и в сантименталните връзки. Много постоянно се постанова човек да прави някакви взаимни отстъпки, а през днешния ден може да е тъкмо подобен ден. Колкото и доста да са дилемите, не се претоварвайте и мислете за здравето си. Най-добре ще бъде, в случай че употребите своята сила за изследователска работа и разкриване на някои нови научни истини. 
 

Близнаци

На доста от Вашите стремежи не е съдено да се осъществен, само че великодушната отплата на звездите ще бъдат забележимите промени към по-добро, в персоналния Ви живот. Ако сте влюбени, концентрирайте се на своите връзки с избраника. Нека методът Ви към съществуващите проблеми бъде сериозен и сами ще се убедите, че те може да бъдат позволени доста бързо и за взаимно наслаждение. Ако пък в този момент сте в развой на търсене на своята „ половинка ”, би трябвало да активизирате дейностите си! Потърсете помощ от другари или използвайте актуалните технологии, само че не стойте със скръстени ръце! Финансовите вероятности не са цветущи. Не единствено че няма да получите пари, само че и тези, които имате, няма да бъдат похарчни по най-хубавия метод. Не се отчайвайте! Късметът безусловно ще Ви се усмихне, в случай че запазите положителното си въодушевление до вечерта.
 

Рак

Във всички близки връзки на другарство е ключът към триумфа. Затова в случай че подозирате, че индивидът, който обичате, скрива своите същински усеща, не се колебайте нито минута, с цел да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни подмятания отвличат от същинските проблеми. Новата информация може да изиска от Вас промяна на упованията, само че това няма да повлияе на същността. Най-важното е, да дадете опция на този човек да разбере, че постоянно ще бъдете на негова страна.
 

Лъв

Днес ще имате неповторимия късмет да се почувствате стара, зряла и мощна персона, даже в случай че нормалната Ви визия за себе си е радикално противоположна на този облик. Половинката Ви ще бъде прелестно сюрпризирана от показалите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето. 
 

Дева

Днес за Вашия обичан човек ще бъде извънредно значимо да знае, че в действителност Ви е необходим и фактически Ви е забавно да поддържате връзка с него на разнообразни тематики. Ако няма тази убеденост, много дълго ще се наложи да го извеждате от меланхолия по-късно.
 

Везни

От Вас се чака много доста, и да сте в сходство с упованията, би трябвало да положите не малко старания. Доколкото не желаете да излъжете очакванията на своите близки, денят дава обещание да бъде доста изтощителен. Възможни са проблеми в общуването с настоятелен сътрудници и хора, с които наскоро сте правили общи проекти. Това е доста прекрасен ден за независимо творчество и в решаването на доста чисто на практика проблеми ще съумеете, в случай че нито Ви пречат, нито Ви дават препоръки. Вечерта ще имате доста забавно предложение, което си заслужава да приемете.
 

Скорпион

Имате компютър вкъщи, но нещо отново не Ви доближава? Звездите Ви поучават, да се заемете с включване на високоскоростен Интернет. Ако имате, постарайте се да си осигурите по-бърза връзка, а за това днешния ден е извънредно подобаващ. Само че по-късно се постарайте да не злоупотребвате с Мрежата, че може да Ви стовари неприятности с обичаните хора...
 

Стрелец

Няма да съумеете да насочите своята кипяща сила в спокойно русло. От време на време ще пораждат спорове с родственици и другари, а дребните различия бързо ще прерастват в съществени разногласия. Няма да съумеете да изгладите острите ъгли, а единственото, което можете да извършите е, да се откажете от разискването на всички проблеми, без значение какъв брой на брой са те, а и какъв брой са значими. Доверявайте се на своята вътрешен глас повече, в сравнение с препоръките, получени от страни. Интуицията Ви е обострена и в точния момент ще Ви подскаже какво би трябвало да вършиме. Най-добре е да си харчите парите за покупки, предопределени за други хора.
 

Козирог

Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща. 
 

Водолей

Това е благоприяте ден за всички, които се занимават с някаква (нова за себе си) работа. Именно през днешния ден ще съумеете вярно да се разпоредите с всички свои запаси, както и да намирате само правилният излаз от всяка комплицирана обстановка. Ще бъдете доста възприемчиви към позитивните външни въздействия и ще сте предпазени от отрицателните, заради което ще се чувствате изцяло удобно. Денят ще е доста подобаващ за покупки, свързани с обзавеждане на жилището, и с въвеждане на ред в него. Във всичко, с което се занимавате, ще внасяте детайл на творчество, и по тази причина всичко ще Ви наподобява увлекателно.
 

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР